Mind Medley

Mind Medley 1.0

Speel jezelf slim

VOOR

  • Uitdagende game
  • Houdt voortgang bij

TEGEN

  • Geen

Goed
7

Mind Medley is een verzameling van 16 mini-spelletjes waarmee je hersenen traint. Heb je genoeg oefeningetjes gedaan, dan is het tijd voor een test om te zien hoe scherp je bent.

Zodra je Mind Medley opstart, verschijnt 'assistent' Watts die je voortdurend uitleg geeft en je bijstaat tijdens het spelen. Hij vertelt je ook over de twee modi van de game. De Lumens Challenge is het 'echte' spel, waarin Mind Medley met behulp van 6 kleine games jouw breincapaciteit test. Wil je je grijze massa eerst nog even trainen, dan speel je het spel in de Practice-modus.

Gamers zullen grote gelijkenissen zien met de populaire Brain Training spellenreeks van Nintendo. Mind Medley laat je echter geen antwoorden inspreken, zoals bij de eerdergenoemde. Wel zijn er grappige audio-effecten. Bovendien houdt het spel je voortgang bij.

Mind Medley staat garant voor lekker tijdverdrijf en biedt tegelijkertijd een aardige uitdaging voor je brein. Het spel houdt je scherp, maar is gelukkig niet te pittig en dus geschikt voor iedereen die zijn bovenkamer even wil laten werken.

Meeste downloads Puzzels voor mac

Meer
Mind Medley

Download

Mind Medley 1.0

Beoordelingen about Mind Medley